Logga in Utskriftsvänlig version

Hitta rätt olja till ditt dordon

 

 

 


2016-01-19
Nytt avsnitt av Motorjournalens playkanal på YouTube där Lexus RC-F visas
2015-10-02
Nytt avsnitt av Motorjournalens playkanal på YouTube där Porsche GT3 RS visas

Mobil Smörjmedel

Sedan i April 2008 är G A Lindberg ChemTech AB auktoriserad distributör för Mobils smörjmedel till svensk industri. Vi erbjuder ett omfattande utbud av Mobils smörjmedel för personbilar, tunga fordon och industrin - i en mängd olika förpackningar och storlekar, från bulktankar till 400 grams patroner.

Välkänt varumärke inom smörjmedel

ExxonMobil, som är marknadsfört världen över, är välkänt för sin utmärkta prestanda och innovationer. Mobil är erkänd för sin avancerade teknologi inom smörjmedel och service.

Mobil och motorsport

Varumärket Mobil är starkt förknippad med motorsport där prestanda verkligen räknas. 

Mobils produktsortiment inom smörjmedel

Mobils sortiment tilltalar de konsumenter och företag som önskar ett överlägset och teknologiskt avancerat märke som kan erbjuda dem det allra bästa inom smörjmedelsteknik. Mobils produktsortimentet tillfredsställer och överträffar de allra tuffaste industrispecifikationerna och kraven.

Smörjmedel från Mobil 

                              Smörjmedel från Mobil

Service

På G A Lindberg ChemTech så förser vi inte bara dig med rätt smörjmedel för dina behov. Utan vi erbjuder även smörjreleaterade tjänster som oljeanalyser, utbildningar, tekniska datablad etc. Detta innebär att du kan koncentrera dig på vad du gör bäst, medans vi gör det vi kan bäst - Ger service!

Kontakta oss för att få din service!

 


Smörjmedel för fordon - fordonskemikalier

Produktfakta 2013

 

 Kontakta oss

 circle of excellence gold winner ga lindberg

 

 
G A Lindberg ChemTech AB, Box 6044, SE-164 06 Kista, Besöksadress: Raseborgsgatan 9, 164 74 Kista, Tel: 08-703 02 00, Fax 08-703 02 48
Copyright © 2007 G A Lindberg ChemTech AB