Räddningen mot bakterier i skärvätskor

Spar dyra byten av skärvätska vid bakterieangrepp genom att använda nya Sealtite Biocod 330, en ej canceorogen baktericid!

Baktericid som ej är märkt cancerogen

Nyhet för 2019: Räddningen mot bakterier i skärvätskor.
Ny baktericid som effektivt angriper bakterierna i skärvätskan.

Vi på GA Lindberg kan stolt meddela att vi erbjuder Baktericid som effektivt angriper bakterierna i skärvätskan. Denna Baktericid går under namnet Sealtite Biocid 330

Sealtite Biocid 330 är en formalinavgivare speciellt framtagen med hänsyn till användarvänlighet och lämplig storlek på förpackning (5 liter som tillsättes till 1000 liter färdigblandad skärvätska).

Den 1 december 2018 klassades de vanligt förekommande formalinavgivarna i Skärvätskor cancerogena. Detta har medfört att de flesta tillverkare har formulerat om sina skärvätskor. Tekniken för att förhindra bakterier fungerar så att skärvätskan har en stark buffert och kan hålla ett högt stabilt pH vilket medför att bakterier ej får fäste. Men om bakterierna får fäste, vilket är lätt hänt om du missar att sköta systemet minutiöst finns det inga ingående ämnen som aktivt dödar bakterier och skärvätskan får ganska snart bytas ut. Detta är både tidskrävande och kostsamt.

Spar dyra byten av skärvätskan med Sealtite Biocid 330.

Om du får bakterieangrepp, ta 5 liter av vår biocid till 1000 liter av den angripna skärvätskan så kommer bakterierna försvinna och pH kommer att stabiliseras.

Namnet Sealtite är GA Lindbergs eget registrerade varumärke som vi använder oss av i de fallen vi inte använder oss av våra starka leverantörers varumärken.
För tekniskt datablad och säkerhetsdatablad, klicka här!

För mer information om denna produkt vänligen kontakta din säljare eller vår tekniska expert Mats Svensson, 08-703 01 46.