Nytt från Dymax: 9501-F lim för EV-batteriapplikationer

Dymax introducerar 9501-F, dess nyaste lim för batteripaket för elfordon.

9501-F Strukturellt lim för EV-batteriapplikationer ger utmärkt skydd av EV-komponenter mot stötar, vibrationer och andra skadliga påfrestningar

Dymax introducerar 9501-F, dess nyaste lim för batteripaket för elfordon.

Limmet har låg krympning och utmärkt vidhäftningsstyrka till vanliga substrat som PC, PC / ABS, nickelpläterat stål och aluminium och är speciellt utformad för fixering av runda battericeller till plastplattor och hållare.
9501-F härdar yttorrt på några sekunder vid exponering för UV/ synligt ljus och kan även härdas med LED vid 385 nm våglängd. Snabb härdningstid gör att monterade komponenter kan hanteras snabbt in line, vilket ökar produktionskapacitet och sänker de totala tillverknings- och arbetskostnaderna. Det uppvisar också bra resultat i vanliga elbilstester, såsom hög temperatur / hög luftfuktighet och termisk chock.


Denna lösningsmedelsfria, enkomponents akryliserade uretan ersätter lösningsmedelsbaserade epoxi, uretan- och silikonmaterial för en generellt "grönare" produkt. Med en viskositet på 10 000 cP har limmet flyter inte limmet omkring utan förblir på plats när det dispenseras på plats, så noggrann montering och härdning på begäran är lätt att uppnå. Produkten är också ett bra val för grund potting och tätning av kontakter, termiska brytare och sensorer samt för manipuleringssäkring. För enkel kvalitetsinspektion fluorescerar materialet ljusblått i färg.

Se produkt här

Vill du veta mer kontakta oss chemorder@galindberg.se