Om oss

G A Lindberg är ett växande företag som grundades i Sverige 1944 och ingår i den internationella teknik- och industrikoncernen Indutrade AB som är ett börsnoterat bolag på Nasdaq OMX, large cap.

Hög teknisk kompetens och gedigen erfarenhet inom utveckling och användning av tekniska material som bidragit till svensk industriutveckling

Som en av Sveriges största distributörer av lim, smörjmedel och kemtekniska lösningar för industrin, upprätthåller vi strikta standarder för miljö, kvalitet och service. Vi är välkända för vårt engagemang att bistå företag med att hitta tekniskt och ekonomiskt hållbara lösningar.

Med åttio års erfarenhet i branschen erbjuder vi en djup och samlad kunskap för att stödja dig i att hitta den optimala lösningen. Vi fokuserar särskilt på att hjälpa dig med att räkna ut totalkostnaden och att genomföra kvalitetskontroller, vilket är avgörande för att säkerställa att lösningen fungerar smidigt och uppfyller höga prestandakrav. Dessutom prioriterar vi hållbar utveckling och tar hänsyn till långsiktiga miljöaspekter i vårt arbete. Vi erbjuder neutral rådgivning baserad på dina behov och önskemål och kan rekommendera produkter och lösningar från världsledande varumärken, för att möta dina specifika krav.

Vår mission är att erbjuda skräddarsydda kemtekniska lösningar som uppfyller ditt företags unika behov, med säkerhet, lönsamhet och långsiktig hållbarhet i centrum.

Vi är stolta över att vara ISO-certifierade enligt både ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 standarderna.

Industriell hållbarhetsekonomi

Vi hjälper dig att optimera och kostnadseffektivisera varje aspekt av din verksamhet.

Maximera tillförlitligheten och produktionsresultaten samtidigt som vi sänker de totala kostnaderna för dina maskiner och produktionsprocesser. Dessutom kommer vår expertis att bidra till att minska din miljöpåverkan och göra din verksamhet mer hållbar. En av våra tjänster är inom industriell hållbarhetsekonomi där vi gör en genomgång av din totalkostnad samt gör en kostnads- och kvalitetskontroll.

Hållbarhet i fokus

Ett hållbart arbete är grundläggande för oss på G A Lindberg, vi strävar kontinuerligt efter att minska vår miljöpåverkan genom att systematiskt arbeta med hela värdekedjan för bättre hållbarhet, det innefattar leverantörer, kundernas användning och vår egen verksamhet.

G A Lindberg Academy

Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar och skapar även företagsanpassade utbildningar, både webbaserade distansutbildningar och utbildningar i klassrum.

Rådgivning

Vi erbjuder också vägledning av erfarna tekniker som kan hjälpa dig med diverse frågeställningar:

 • Val av produkt för limning, smörjning, gjutning mm.
 • Val av dispenseringsutrustning
 • Val av limningsmetod och process
 • Designa limfogar
 • Felsökning
 • Rådgivning om arbetsmiljö
 • Substitutionstjänst

Vi täcker alla industriers behov av kemtekniska lösningar

 

Vi har ett brett sortiment av ledande varumärken vilket gör att vi kan erbjuda de bästa produkterna för just ditt behov i våra rekommendationer och du kan lita på att vi alltid hittar den bästa lösningen för dig. I vårt sortiment ingår produkter avsedda för industriellt bruk från de absolut världsledande tillverkarna inom bland annat limning, smörjning och dosering.

Sortiment

Produkter

I vårt applikationslab kan vi hjälpa dig att navigera rätt i djungeln av produkter och vad som krävs för att få ett bra resultat. Vi går tillsammans igenom vad som ska limmas och vilka material som ska sammanfogas och hjälper till med kundspecifika lösningar samt kontrollerar prestanda för ett lim.

Personlig service för att hitta den bästa lösningen

Applikationslab

G A Lindberg Huvudkontor i Kista

Din expert på kemtekniska lösningar

Våra tekniker tar fram lösningar och rekommendationer utifrån dina önskemål, tillsammans med den kvalitet och lönsamhet du önskar.

 • Teknisk expertis och rådgivning
 • Implementering
 • Brett urval
 • Kvalitetssäkring
 • Hållbara lösningar
 • Hög tillgänglighet och service