Om oss

G A Lindberg är ett växande företag som grundades i Sverige 1944 och ingår i den internationella teknik- och industrikoncernen Indutrade AB som är ett börsnoterat bolag på Nasdaq OMX, large cap.

Hög teknisk kompetens och över 77 års samlad erfarenhet

Vi är en av Nordens största leverantörer av lim, smörjmedel och kemtekniska lösningar för industrin. Vi har höga krav på miljö, kvalitet och service och är kända för att hjälpa företag att hitta rätt lösning tekniskt och ur totalkostnadsperspektiv.

Med över 77 års erfarenhet erbjuder vi en samlad och gedigen kunskap, allt för att hjälpa dig med den rätta lösningen. 

Vår Mission är att erbjuda rätt kemteknisk lösning till just din verksamhet, med säkerhet, god lönsamhet och långsiktig hållbarhet i fokus. 

Vi är ISO certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Sortiment

Vi har ett brett sortiment av ledande varumärken vilket gör oss opartiska i våra rekommendationer och du kan lita på att vi alltid hittar den bästa lösningen för dig.

I vårt sortiment ingår produkter avsedda för industriellt bruk från de absolut världsledande tillverkarna inom bland annat limning, smörjning och dosering.  Vi hjälper dig  med totalkostnad och kvalitetskontroll vilket är nyckeln till en väl fungerande lösning och optimal funktion, samtidigt som vi verkar för en hållbar utveckling med hänsyn till långsiktiga miljöaspekter.

Applikationslab

I vårt applikationslab kan vi hjälpa dig att navigera rätt i djungeln av produkter och vad som krävs för att få ett bra resultat. Vi går tillsammans igenom vad som ska limmas och vilka material som ska sammanfogas och hjälper till med kundspecifika lösningar samt kontrollerar prestanda för ett lim.

Vi erbjuder personlig service för att hitta den bästa lösningen.

Industriell hållbarhetsekonomi

En av våra tjänster vi erbjuder är vår certifieringsapplikation inom industriell hållbarhetsekonomi där vi gör en genomgång av din totalkostnad samt gör en kostnads- och kvalitetskontroll.

Vi hjälper dig att optimera din verksamhet.

Hållbarhet i fokus

Ett hållbart arbete är grundläggande för oss på G A Lindberg, vi strävar kontinuerligt efter att minska vår miljöpåverkan genom att systematiskt arbeta med hela värdekedjan för bättre hållbarhet, det innefattar leverantörer, kundernas användning och vår egen verksamhet.

G A Lindberg Academy

Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar och skapar även företagsanpassade utbildningar, både webbaserade distansutbildningar och utbildningar i klassrum.

Rådgivning

Vi erbjuder också vägledning av erfarna tekniker som kan hjälpa dig med diverse frågeställningar:

 • Val av produkt för limning, smörjning, gjutning mm.
 • Val av dispenseringsutrustning
 • Val av limningsmetod och process
 • Designa limfogar
 • Felsökning
 • Rådgivning om arbetsmiljö
 • Substitutionstjänst

Vi täcker alla industriers behov av kemtekniska lösningar

 

Huvudkontor i Kista G A Lindberg

Din expert på kemtekniska lösningar

Våra ingenjörer tar fram kemtekniska lösningar och rekommendationer utifrån era önskemål, tillsammans med den kvalitet och lönsamhet du vill ha.

Hos oss får du

 • Teknisk expertis och rådgivning
 • Oberoende och opartiska rekommendationer
 • Hög tillgänglighet och service
 • Kvalitetssäkring
 • Hållbara lösningar
 • Enkla inköpsvägar via kundsupport, säljare, tekniker samt web