Miyachi Unitek

Miyachi Unitek - Mikrosvetsning

Miyachi Corporation är den enda tillverkaren av produktionsutrustning med mikroföreningsteknik, med både motståndssvetsning och lasersvetsning och är ett globalt företag som har försäljnings- och tillverkningsanläggningar i sjutton länder världen över.

Miyachi har den största marknadsandelen inom området mikrosvetsning som ger avancerad kunskap och kvalitetslösningar.

Utrustning för mikrobearbetning

Miyachi’s toppmoderna laser- och utrustningssystem använder sin egen unika teknik, vilket möjliggör snabb och exakt mikrobearbetning.

Miyachi teknologier tillämpas inom ett brett spektrum av tillverkningen - såsom i bilindustrier, elektroniska apparater, kommunikationsenheter, medicinsk utrustning, flygindustrin etc.

TDS-AWS3-03-12

Lasermärkning & lasergravyr

Lasermärkning är en markeringsmetod som utnyttjar laserljus för att markera (ablation, smälter, eller ta bort material). Lasern märker genom korta pulser (30 nanosekunder), som ger exakt kontroll och försumbar värmetillförsel.

Lasermärkning är en snabb och ren teknik (även känd som lasergravyr eller laseretsning) som snabbt ersätter äldre märkningsmetoder.

Ett annat växande område är direkt märkning av information för att möjliggöra spårbarhet inom många branscher, främst medicintekniska och bilelektroniktillverkning.

Lätt och flexibel automation, förbättrad miljö, låga driftkostnader och mycket hög precison är en del av fördelarna med lasermärkningsutrustning eller laseretsningsutrustning.

UV-och CO2-lasermarkörer är också tillgängliga för inbyggnad i system.