Permabond lanserar nytt innovativt lim för limning av nylon

Permabond lanserar sitt nya innovativa lim TA4660 för limning av nylon

Permabond lanserar sitt nya innovativa lim TA4660 för limning av nylon

Vi får många förfrågningar från kunder som söker efter höghållfasta lim som är lämpliga för limning av nylon. Det är ett riktigt utmanande material att limma eftersom det inte svarar särskilt bra på ytbehandlingsprocesser och ofta kommer en initialt bra fog att falla isär inom några dagar på grund av migration av tillsatser som ger ytan konstant smörjning. Permabonds team av kemister har nu utvecklat ett nytt banbrytande strukturellt akryllim, som kan bilda starka och hållbara fogar till fylld och ofylld nylon.

Permabond TA4660 är ett rumstemperaturhärdande tvåkomponents akryllim som är mycket lätt att använda. Den finns i dubbelpatroner och blandas via statiskt blandningsmunstycke så att den kan appliceras exakt och ingen manuell vägning eller blandning krävs. Den fungerar bra på nylon 6 och nylon 6,6 och fäster även till metallytor. Det härdade limmet hjälper till att absorbera termisk expansion och kontraktionsspänningar och erbjuder bra vibrations- och slagtålighet.

För ytterligare information eller för att diskutera din applikation vidare kontakta vårt tekniska team via info@galindberg.se.

Till produkt