3M™ Sammanfogningslösningar

3M Scotch-Weld konstruktionslimmer står emot enorma påfrestningar. De ger starka och stabila strukturer, eftersom belastningen är fördelad över en större yta än vid svetsning och nitning. Dessutom är 3M Scotch-Weld konstruktionslimmer lätta och smidiga att jobba med. De medger smarta designlösningar, eftersom det går att limma material som inte går att sammanfoga med traditionella fästmetoder.

Konstruktionslim & akrylatlim

Med dokumenterad erfarenhet, teknisk kompetens och välutrustade laboratorier utvecklar 3M nya innovativa produkter. 3M Scotch-Weld konstruktionslimmer står emot enorma påfrestningar. De ger starka och stabila strukturer eftersom belastningen är fördelad över en större yta än vid svetsning och nitning. Den nya generationen 2-k akrylbaserade konstruktionslimmer är en vidareutveckling av tekniken bakom material som används till att laga tänder.

Nya produktivitetshöjande egenskaper är:

Lim som når strukturell styrka snabbt
3M Scotch-Weld DP 8805NS och Scotch-Weld DP 8810NS når strukturell styrka inom cirka 10–20 minuter.

Svagluktande akryllim

3M Scotch-Weld DP 8805NS och Scotch-Weld DP 8810NS luktar betydligt mindre än traditionella akryllimmer. 
18 månaders hållbarhet i rumstemperatur
Enklare lagring och längre hållbarhet bidrar till minskade kostnader för kassering av limmer som har passerat utgångsdatum.

 

G A Lindberg är officiell 3M Preferred Adhesive Distributor av 3M 

  • Lim, tätningsmedel och fogmassor
  • Dubbelhäftande tejper
  • Enkelhäftande tejper
  • Rengöringsmedel

3M Preferred Adhesive Dist_LockUp_RGB.jpg

Vi kan hjälpa dig att lösa dina designutmaningar. Att hitta rätt lim eller tejp handlar om att hitta lämpliga kandidater och testa dem i din applikation. Att veta mer om hur vidhäftning fungerar kan hjälpa dig på rätt spår.

3M Produkter

 

Kontakta oss om du vill veta mer