Mobil smörjmedel

Vi erbjuder ett omfattande utbud av Mobils oljor/smörjmedel för personbilar, tunga fordon och industrin. Allt från bulktankar till 400 grams patroner.

L Auth_Mobil_Distributor_V_Grey.H.PNG

G A Lindberg är sedan 2008 den auktoriserade distributören för Mobil smörjmedel i Sverige.

Ett av världens största börsnoterade internationella olje- och gasbolag

ExxonMobil, som är marknadsfört världen över, är välkänt för sin utmärkta prestanda och innovationer. Mobil är erkänd för sin avancerade teknologi inom smörjmedel och service.

Mobils sortiment tilltalar de konsumenter och företag som önskar ett överlägset och teknologiskt avancerat märke som kan erbjuda dem det allra bästa inom smörjmedelsteknik. Mobils produktsortimentet möter och överträffar de allra tuffaste industrispecifikationerna och kraven.

Vi erbjuder ett omfattande utbud av Mobils smörjmedel för personbilar, tunga fordon och industrin i en mängd olika förpackningar och storlekar - från bulktankar till 400 grams patroner.

Det finns två grundläggande typer av smörjmedel:

  • Konventionella mineraloljor - är de traditionella smörjmedlen
  • Syntetiska smörjmedel - är de som växer i popularitet

Båda smörjmedelstyperna är gjorda av råolja. Skillnaden är att de syntetiska oljorna är gjorda av mer avancerade raffineringsprocesser och är av en högre renhet och kvalitet än konventionella mineraloljor. De avlägsnar inte bara fler föroreningar, de gör att enskilda molekyler i oljan anpassas till de krav som moderna motorer kräver. Dessa anpassade molekyler ger högre nivåer av skydd och prestanda.

På G A Lindberg förser vi inte bara dig med rätt smörjmedel för dina behov.

Vi erbjuder även:

 

Mobil smörjmedel

  • Mobil SHC industri
  • Mobil Delvac tunga fordon
  • Mobil 1 personbil

Ladda ned produktbroschyr > här